JOGO INVEST

JoGo Invest investeert in de modal shift van weg naar water, zoals beschreven in de Green Deal, de nieuwe duurzame groeistrategie van Europa. Met diverse projecten realiseert JoGo Logistics jaarlijks een modal shift van ruim 15.000 vrachtwagenbewegingen, of een CO2-reductie van 9.000 ton. Investeer mee in onze succesvolle duurzame transportprojecten!

Duurzaam transport

Investeer mee in de modal shift!

Het doel van de Green Deal is om Europa uiterlijk in 2050 klimaatneutraal te maken, onder meer door het invoeren van duurzaam transport. JoGo Logistics schrijft mee aan dit Europese succesverhaal en verzorgt uw duurzaam transport op maat. Bekijk een selectie van onze groene projecten:

 • Modal shift: wegtransport vervangen door binnenvaart;
 • Energietransitie in de binnenvaart;
 • Digitale technologie in de binnenvaart: autonoom varen, digitalisering van de documentenstroom, digitale integratie in de supply chain, enz.

Interesse? Schrijf nu in via wejoin@jogoinvest.com (met vermelding van project en gewenste investeringsvorm)

JoGo schepen

Samen met Jogo Invest de broodnodige modal shift realiseren

JoGo Invest zet 4 schepen in om de modal shift te realiseren.  Jogo 1 en Jogo 2 zijn palletschepen voor het transport van gepalletiseerde goederen, Jogo 3 en Jogo 4 zijn general cargo schepen voor het transport van ondeelbare stukken en bulk (voor bv. recycling industrie).  Ze zijn goed voor een jaarlijkse modal shift van ruim 15.000 vrachtwagenbewegingen, of een reductie van de CO2-uitstoot van 9.000 ton.

Duurzame transportprojecten

Hoe investeren?

Draag mee bij aan een schonere planeet en verzilver uw maatschappelijk rendement. Hoe?

 1. Barge Crowd: een alternatieve financieringsvorm (crowdlending) om bij een groep individuele investeerders start- of groeifinanciering op te halen.
  Rendement: 3% - 4%.  Maandelijkse rente en kapitaalsaflossing in een vast bedrag.
 2. Barge Bond: obligatielening met semestriële of jaarlijkse kapitaalaflossing
  Rendement: 6% op jaarbasis op openstaand bedrag.
 3. Barge Token: investeren in een crypto share of -munt.  Op blockchain investeren in een crypto fund voor de bouw, financiering, aan- en verkoop en exploitatie van binnenschepen, in ruil voor eigendomsbewijzen van de barge.
  Rendement: circa 7% + waardestijging cryptomunt.

De investering wordt 100% afgedekt door een hypothecaire inschrijving op de barge in het Nederlandse Scheepsregister.

Investeer succesvol

Overzicht JoGo investeringsprojecten

Dit zijn de actieve investeringsprojecten van JoGo Invest:

 • 2022: afgerond.
 • 2023: 3de palletschip en 3de general cargo schip: investering van circa 800K.  Het ophalen van kapitaal start vanaf 1 juni 2022 en loopt tot 31 augustus 2022.  Daarna worden de schepen aangekocht, aangepast voor modal shift en in de vaart gebracht.
 • 2024: levering van 2 nieuwbouw palletschepen en 2 nieuwbouw general cargo schepen. Een investering van circa 5 miljoen euro.  De tijdslijn en voorstelling van dit project worden verwacht in de zomer 2022.

Interesse? Schrijf nu in

Inschrijven kan via wejoin@jogoinvest.com met vermelding van het project (2023 of 2024) en de gewenste investeringsvorm (Barge Crowd, Barge Bond of Barge Token of geen voorkeur). Uw inschrijving wordt discreet behandeld.

“ De modal shift van weg naar water is broodnodig om een duurzame transporttransitie te realiseren. Met de projecten van JoGo Invest willen we 15.000 vrachtwagenbewegingen van de baan halen.“

(Peter Joos, JoGo Logistics)

Meer weten?

Neem contact op