JoGo Logistics heeft verregaande kennis van waterwegtransport, wegtransport en overslag. Onze knowhow helpt de mobiliteit en het milieu vooruit! 

Bent u klaar voor de modal shift?

Modal shift wijst op het vervangen van een deel van het vervoer over de weg door andere milieuvriendelijkere vormen van vervoer (zoals een schip). Dit vergt verregaande kennis van transport via het water en de weg, en van de juiste overslagtechnieken. JoGo Logistics vult deze kennis aan met een doorgedreven expertise in supply chains. 

Als ketenregisseur behouden we het overzicht van alle schakels van de logistieke ketting. We betrekken u tot in het kleinste detail bij elke stap van dit modal shift proces. Uw vragen en eisen nemen we mee in een milieuvriendelijke transportoplossing.

JoGo Logistics verzorgt uw duurzaam transport op maat

Logistieke diensten

 • Waterwegtransport

  Duurzaam transport over water via de binnenvaart of de zee is ideaal voor grote en kleine vrachten. JoGo Logistics focust op transport en overslag van pallets, big bags en stukgoed. 

 • Wegtransport

  Wij staan klaar voor een succesvol transport van uw goederen over land. Onze kennis van de weg vullen we aan met ervaring in supply chains. Uw zending komt aan waar en wanneer u wil. 

 • Stevedoring

  Het laden en lossen van schepen, ofwel stevedoring, hebben we in eigen beheer. Daarvoor beschikken we over voertuigen, gespecialiseerd personeel en eigen gecharterde schepen.

Deur-tot-deur transport

Een multimodale planning voor het milieuvriendelijk vervoer van uw goederen
Bij het opstellen van een multimodale planning houden we rekening met uw logistieke eisen. We stemmen de verschillende transportmanieren op elkaar af en zorgen voor de nodige logistieke ‘handjes’ (chauffeurs, kraanmachinisten, heftruckchauffeurs, …) op het afgesproken moment.

Ontdek meer in deze video: modal shift naar watertransport

Vervoer van palletten en stukgoed  

Ecologische logistieke oplossingen 

JoGo Logistics verzorgt het transport van voornamelijk palletten en stukgoederen. In deze productcategorieën is immers nog een grote modal shift mogelijk. Wat zijn uw voordelen om mee te werken aan een modal shift van uw goederen?

 • Stroomlijning logistiek: transport over water is sneller en betrouwbaarder dan over de weg
 • De capaciteit van een schip is groter dan een vrachtwagen
 • Minder CO2-uitstoot 
 • Volledige compliance met de milieunormen van de overheid
   

JoGo Logistics bevracht onze schepen. Ze zorgen voor de hele logistieke keten van de stock tot het laden en lossen van het schip. We kunnen op ongeveer vier uur een volledig schip van 400 ton laden of lossen.

Joris van Hees, Wienerberger

Projecten

Modal shift projecten

Meer weten?

Neem contact op

Vraag offerte aan